Current page

< back to search results

2019-06-25  10:37

CIJ Romania

more results


Attachments:

Relationarea cu consumatorii - un factor-cheie

/uploads/posts/56963a672f91368e459023111f69b9a1b9b4c4e4/images/A.png /uploads/posts/56963a672f91368e459023111f69b9a1b9b4c4e4/images/CEDER.png

Unul dintre principalii factori de succes în retail este legătura cu consumatorii, după cum au agreat vorbitorii de la CEDER. Tehnologiile actuale și instrumentele social media au ușurat acest lucru și, în ciuda creșterii comerțului electronic, traficul din mall-uri a crescut cu 3,2%. "Modelul de retail se schimbă, nu este vorba doar de magazine fizice, ci de atragerea clienților și de interactiunea cu ei. Astăzi avem tehnologia pentru a înțelege cine sunt clienții noștri, când ne vizitează magazinele și cât timp petrec în ele. Provocarea este cum putem să valorificăm toate informațiile obținute", a declarat la CEDER, Robert Ioniță, Legal Director al NEPI Rockcastle. Prin urmare, este nevoie de specialiști în retail care să transforme informațiile în venituri, în trafic crescut și într-o experiență îmbunătățită a clienților.
Alexandru Reff, Country Managing Partner al Deloitte România, a adăugat că, potrivit celui mai recent studiu al Deloitte privind proprietățile comerciale, peste 80% dintre manageri consideră că firmele ar trebui să prioritizeze utilizarea analizei predictive și a informațiilor de business.
"Am implementat, în toate centrele comerciale Immofinanz, un tip de customer journey, bazat pe marketing senzorial, pe caracteristici ospitaliere, pe modul în care sunt tratați oamenii și în care aceștia interacționează cu cei care lucrează în mall", a explicat Luiza Moraru, Head of Asset Services la CBRE.
Cristian Turculeț, Head of Development Starbucks România și Bulgaria, a declarat că este important nu numai să știi câți clienți atragi, ci și să înveți despre comportamentul lor și cum își petrec timpul în mall. "Odată ce ne cunoaștem clienții mai bine, putem îmbunătăți experiența pe care le-o oferim și ne putem adapta afacerea. Este un proces continuu, iar clienții sunt tot mai sofisticați", a concluzionat Turculeț.

pdfdownload PDF Statisticsbookmark

Basic Statistics

119- Companies publishing
39656- Daily updates
30- Countries

Start publishing today!