Current page

< back to search results

2019-04-12  10:39

CIJ Romania

more results


Attachments:

Oana Bădărău, Partener si Head of Real Estate PeliPartners, speaker la CEDER Conference 2019

/uploads/posts/28b88f39b9f6932597e63ceacb4ababbb4226b87/images/oana badarau.jpg /uploads/posts/28b88f39b9f6932597e63ceacb4ababbb4226b87/images/xCEDERWideVotedLeading.png

Oana Bădărău va face parte din echipa de speakeri la conferinta CEDER, care va avea loc pe 29 mai, la hotel Radisson Blu, in Bucuresti.

Cu o experienta semnificativa in proiecte si tranzactii de anvergura din domeniul imobiliar, Oana Badarau este Partener si Head of Real Estate PELI si conduce practica ce reunește una dintre cele mai numeroase și mai experimentate echipe de avocați specializați în real estate din România.
Expertiza Oanei include tranzactii de real estate, dezvoltare si finantare de proiecte, achizitii de terenuri, contracte de inchiriere, aspecte de autorizare si urbanism. Oana acordă cu regularitate consultanță juridică in domeniul construcțiilor, în special pe negocierea contractelor de tip FIDIC, precum și în cadrul procedurilor de solutionare a disputelor și arbitraje legate de contracte de construire.
Oana ofera asistenta juridica in proiecte de infrastructură, a procedurilor de achiziții publice și cu privire la contractele de concesiune, precum și în diverse alte aspecte de drept imobiliar legate de dezvoltarea proiectelor de producere a energiei din surse regenerabile. Oana a acordat, de asemenea, asistență juridică în litigii de drept imobiliar și a asistat clienti la negocierea de tranzacții judiciare și extra-judiciare.

CEDER este cea mai mare conferinta de real estate din Romania, si a ajuns anul acesta la cea de-a 12-a editie, care va avea loc pe 29 mai, la hotel Radisson Blu, in Bucuresti. CEDER aduce impreuna leaderii din piata de real estate din Romania, construind in fiecare an un mix impresionant de speakeri, a caror experienta si know-how sunt suficient de variate incat sa asigure puncte de vedere avizate, din perspective diferite, pe care le impartasesc cu cei 400 de participanti la conferinta.

Pentru a vizualiza lista completa de speakeri si a rezerva un loc, accesati pagina de website a evenimentului: https://ceder.cijeurope.com/#overview

pdfdownload PDF Statisticsbookmark

Basic Statistics

119- Companies publishing
37905- Daily updates
30- Countries

Start publishing today!