Current page

< back to search results

2019-04-18  10:06

CIJ News iDesk V

more results


Attachments:

Mauricio Mesa Gomez, General Manager Cordia - Futureal Group, speaker la CEDER Conference 2019

/uploads/posts/45d79c60ddf5e6f901d471ce9908d5f793d7eadc/images/Mauricio Mesa.jpg /uploads/posts/45d79c60ddf5e6f901d471ce9908d5f793d7eadc/images/xCEDERWideVotedLeading.png

Mauricio Mesa Gomez va face parte din echipa de speakeri la conferinta CEDER, care va avea loc pe 29 mai, la hotel Radisson Blu, in Bucuresti.

Incepand cu anul 2016, Mauricio Mesa Gomez este CEO al Cordia Romania, divizia de rezidential a Futureal Group, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si investitori din centrul si estul Europei. Mauricio Mesa Gomez are o vasta experienta de 16 ani si este un tanar om de afaceri si membru al board-ului Cordia si isi propune sa extinta portofoliul companiei astfel incat Cordia sa devina dezvoltatorul de rezidential lider de piata in regiune.
Nascut in Marbella, in Spania, Mauricio a absolvit dreptul la Navarra University, specializandu-se in real estate si urbanism. Dupa absolvire, Mauricio a dobandit o experienta semnificativa ca Partener al Urbanisimo Integral, o companie de planificare urbana. Responsabil de managementul relatiilor publice si furnizarea de suport legal partenerilor in numeroase tranzactii, Mauricio a asistat la implementarea si planificarea a numeroase proiecte in Marbella, in Spania.
Cariera sa a evoluat odata cu activitatea sa profesionala in estul Europei. In 2006 Mauricio a devenit General Manager al R & M Estates si, in parteneriat cu un grup de investitori, a condus multiple investitii in Bulgaria, incluzand si un acord de joint venture pentru doua mari proiecte in Bansko.

In 2007 a fost numit General Manager al Hercesa Romania si Bulgaria. Din aceasta pozitie, timp de 8 ani, a manageriat cu success investitiile in mai multe proiecte, incluzand Vivenda Residencias si reconstructia hotelului Cismigiu.

De apropare 3 ani, Mauricio conduce echipa din Romania a Cordia, studiind cu atentie piata locala si dinamica sa in vederea identificarii de oportunitati de investitii si inovatie.

CEDER este cea mai mare conferinta de real estate din Romania, si a ajuns anul acesta la cea de-a 12-a editie, care va avea loc pe 29 mai, la hotel Radisson Blu, in Bucuresti. CEDER aduce impreuna leaderii din piata de real estate din Romania, construind in fiecare an un mix impresionant de speakeri, a caror experienta si know-how sunt suficient de variate incat sa asigure puncte de vedere avizate, din perspective diferite, pe care le impartasesc cu cei 400 de participanti la conferinta.

Pentru a vizualiza lista completa de speakeri si a rezerva un loc, accesati pagina de website a evenimentului: https://ceder.cijeurope.com/#overview


pdfdownload PDF Statisticsbookmark

Basic Statistics

124- Companies publishing
43129- Daily updates
30- Countries

Start publishing today!