Current page

< back to search results

2019-06-24  10:08

CIJ Romania

more results


Attachments:

Care sunt tendintele majore in retail?

/uploads/posts/1e66ffabbd37c677fdb3f23ec5d80f7b53d12e6d/images/A.png /uploads/posts/1e66ffabbd37c677fdb3f23ec5d80f7b53d12e6d/images/CEDER.png

Aproximativ 190.000 de metri pătrați de spații comerciale sunt estimati pentru livrare în acest an în România, dintre care 18% reprezintă extensii ale proiectelor deja existente. Potrivit CBRE, cererea este în creștere, iar cele mai căutate centre comerciale din țară sunt în totalitate închiriate.
Locația nu mai este un atribut suficient atunci când vine vorba de centrele comerciale, după cum a declarat Luiza Moraru, Head of Asset Services al CBRE la CEDER. "Retailerii au investit în concepte inovatoare, în amenajări, încearcă să devină mai vizibili și mai eficienti. Vânzarea multichannel este o tendință care va cunoaște o crestere din ce în ce mai mare. Reatailerii online se orientează spre offline, pentru a le oferi clienților o experiență „touch and feel”, iar retailerii tradiționali își extind capabilitățile multichannel. Concepte de retail outdoor și indoor transformă mall-urile obișnuite în destinații propriu-zise, în timp ce spațiile destinate petrecerii timpului liber precum și food court-urile vor deveni factori-cheie în păstrarea cumpăratorilor în mall-uri ", a precizat Moraru. Ea a adăugat că proiectele mixte, care cuprind spații de retail, hoteluri, birouri și zone rezidențiale creează ecosisteme și reprezintă o altă tendință majoră a pieței, precum și experiența pe care o trăiesc clienții în spațiile comerciale. "Experiența clienților va fi cea care face diferența. Dezvoltatorii investesc în experiențe care să-i apropie de consumatori, să le cunoască dorințele, să apeleze la simțurile lor", a explicat Moraru.

pdfdownload PDF Statisticsbookmark

Basic Statistics

119- Companies publishing
39656- Daily updates
30- Countries

Start publishing today!